Ads 468x60px

Labels

sábado, 9 de febrero de 2013

Miñuelos de Nuez




Todos y toas más o menos sabemos como se hacen unos miñuelos, la diferencia d'estos es añadir nuez molida.
Las cantidades son bastante a bultu, la receta é la que hacíamos siempre, toa la vida en mio casa, y ya que mañana é antroxu... é una güena disculpa pa ponese manos a la obra, además llevan muy pocu tiempu.

En un bol ponemos 3 güevos,un vasín de leche entera, azúcar al gustu y dir echando harina hasta que nos quede una masa gordina. 

Yo, lo que hago con las nueces, es... las muelo y las dejo remojando en anís, pa que garren el gustu. ¿La cantidá? pues por ejemplu un vasu de nuez molida y una copa de anís. Al que no-y guste el anís... no pasa nada, la nuez sola.

Se echa la nuez a la masa, se regüelve tou bien... y ya se pueden ir friyendo, en una sartén con abundante aceite, que queden doradinos y después un pocu de azúcar per arriba.

Están supergüenos, garantizáos, y yo esta receta ya la hici tamién, con la masa un pocu más líquida, pa frixuelos.

¿Vos animáes?

0 comentarios:

Publicar un comentario